JOJ

9-1-1 (1, 2)

18.1.2019 od 15:00 do 17:00

Losangeleskí záchranári, hasiči, policajti a dispečeri sa snažia zosúladiť svoje náročné povolanie so súkromným životom, neustále hľadajú rovnováhu medzi obrovským stresom v nebezpečnej práci a vlastnými problémami, rodinnými či osobnými záujmami.
Matka operátorky linky 911 Abby Clarkovej má Alzheimera, manžel policajnej seržantky Atheny Grantovej sa rozhodol oznámiť ich deťom, že je gay. Evan "Buck" Buckley zneužíva sirénu na hasičskom aute, aby sa rýchlejšie dostal domov k svojim ženám, čo ho takmer stojí prácu. Pred vyhodením zo zamestnania ho pomôže len náhoda, keď s pomocou Abby zachráni malé dievčatko pred zlodejmi, čo sa vlámali do domu, kde býva.
Na horskej dráhe v zábavnom parku sa stane nehoda. Buckovi sa nepodarí zachrániť muža, ktorý sa bez boja vzdal svojmu osudu, čo si neustále vyčíta. Policajtky Athenu a Henriettu privolajú k prípadu útoku psov. Athena neskôr zistí, že pred zúrivými psami zachránili obyčajného zlodeja. Abby zavolá depresívnemu Buckovi, aby sa uistila, že je v poriadku. Athena príde domov a nájde svoju dcéru predávkovanú liekmi. Losangeleskí záchranári sa musia vyrovnávať s neustálym stresom v práci a problémami v súkromí. Na tiesňovú linku v Los Angeles denne volajú desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti, záchranári a dispečeri zasahujú nielen v týchto nebezpečných situáciách, ale zároveň bojujú s vlastnými problémami a v súkromí pomáhajú svojim rodinám, známym a blízkym. Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist