Prima Cool

Jak jsem poznal vaši matku V (7)

8.6.2023 od 12:30 do 13:00

Originální název: The Rough Patch
Krátký popis: Už je to tady - Robin a Barney se ve svém vztahu dostali do krizové fáze a stali se "tlusťochem a starou paní". To se partě nelíbí a tak přichází na scénu proslulý vztahokaz jménem Lily s ďábelským plánem...


Rok výroby: 2009
Délka (min): 30
Hodnocení návštěvníků: 7.6 z 10 bodů (hlasovalo 274).
Typ seriálu: komedie, drama, romantický,
Země: USA
Režie: Pamela Fryman
Scénář: Robia Rashid, Chris Harris, Craig Thomas, Matt Kuhn, Carter Bays
Hrají: Josh Radnor (Ted Mosby), Jason Segel (Marshall Eriksen), Cobie Smuldersová (Robin Scherbatsky), Neil Patrick Harris (Barney Stinson), Alyson Hanniganová (Lily Aldrin), Alan Thicke (on sám), Lyndsy Fonsecaová (dcera), David Henrie (syn)

Popis filmu: Marshall s Tedem si nejsou jisti kvalitou vztahu Robin a Barneyho. Dostali se totiž do krizové fáze. Barney začal fotříkovatět a libovat si v jídle. Dokonce se zbavil i své sbírky porna. A z Robin je ježibaba.
Přátelé brzy zkonstatují, že se ti dva navzájem zničí, a mají potřebu je v zájmu jejich dobra rozeštvat. Lily s nimi nejprve nesouhlasí, ale pak se do toho také vloží. Přichází s geniálním plánem, jak dostat Barneyho a Robin od sebe. Už to vypadá, že její ďábelské intriky nevyšly a Barney a Robin si jsou souzeni. Jenže.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist