Jednotka

Komisár Montalbano

4.4.2023 od 20:30 do 22:15

Originální název: La caccia al tesoro
Krátký popis: Morbidní hra s písmeny a čísly, na jejímž konci je lidský život. Kdo je šílenec, který honbu za pokladem naplánoval, a proč s ním má tuto hru hrát právě Montalbano?
Rok výroby: 2011
Délka (min): 100
Hodnocení návštěvníků: 6.9 z 10 bodů (hlasovalo 12).
Typ seriálu: drama, krimi, mysteriozní
Země: Itálie
Režie: Alberto Sironi
Hrají: Luca Zingaretti (Commissario Salvo Montalbano), Cesare Bocci (Mimi Augello), Peppino Mazzotta (Ispettore Giuseppe Fazio), Alessandro Intini (Alfredo Pezzella), Angelo Russo (Agente Catarella), Isabell Sollmanová (Ingrid Sjostrom), Dajana Roncione (Ninetta / Alba Carraro), Roberto Nobile (Nicolo Zito)

Popis filmu: Stařičký náboženský fanatik a jeho sestra se zabarikádují v domě a začnou bezdůvodně střílet po chodcích na ulici. Komisař Montalbano se svým týmem provede promptní zásah. Videozáznam z akce se objeví ve zprávách, což Montalbanovi kromě uznání přinese i nechtěnou pozornost šílence, který mu začne posílat dopisy s rébusy. Po jejich vyluštění má na komisaře čekat poklad - a Montalbano má důvodné podezření, že jeho honba za pokladem má souvislost s únosem mladé dívky. Je třeba pachatele zastavit, než svou morbidní hru dotáhne do konce.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist