Doma

Búrlivé víno III (55)

31.1.2022 od 05:25 do 06:15

III. 55
Laura sa vráti domov opitá, Petra tým poriadne vytočí. Anna sa ho snaží upokojiť. Kým sa Laura vyspí z opice, Peter sa psychicky pripravuje na rozhovor s ňou. Peter jej zakáže kontaktovať Horáka. Producent Horák navštívi Lauru u nej doma a príde do ostrej potýčky s Petrom. Laura to vníma tak, že Peter jej nechce dopriať úspech a vykričí mu, že nie je jej otec a nemusí ho poslúchnuť.
Slávo nedokáže povedať Drahuši pravdu o tom, že má dostať padáka, vymyslí si konkurz, aby rozhodnutie oddialil. Drahuša sa nazdáva, že konkurz je len formalita a miesto má už isté. O konkurze sa však dozvie Šantal a mieni sa ho zúčastniť.
Inge organizuje večierok a už sa vidí ako pani Zacharová. Na oslavu dorazí aj Baxa a predvedie Zacharovi, ako dokáže zmanipulovať Mira. Vydiera ho tak, že Miro z neho dostane panický záchvat.
Baxa prisahá, že sa Rity nevzdá. Martin pochopí, že Rita sa s ním napriek sľubu stretla. Obviní ju, že paktuje s Baxom poza jeho chrbát. Rita je smutná, že jej sen s knihou o otcovi nevyšiel. Riaditeľ nemocnice bez Ritinho a Martinovho vedomia zavolá do nemocnice televízny štáb. Má to však jeden háčik...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist