Markíza

Na výške s mamou

29.1.2022 od 23:40 do 01:45

Zaujímavosti:
Čerstvo rozvedená štyridsiatnička sa rozhodne vrátiť na vysokú školu, kde študuje jej dcéra.
Keď Deannu (Melissa McCarthy) po 23 rokoch nečakane opustí manžel, miesto smútku sa zameria na vlastné sebazdokonalenie a rozhodne sa vrátiť späť na vysokú školu a dokončiť štúdium. Lenže skončí v rovnakej triede ako jej dcéra, ktorá síce matkino nadšenie príliš nezdieľa, ale predstaví ju svojim kamarátkam. Tie ju prijímajú vcelku bez problémov a tak sa môže oddávať slobode i zábave a užívať si po svojom. Nakoniec nájde aj svoje pravé ja!
Deanna (Melissa McCarthy) je oddaná gazdinka, ktorá žije s manželom Danom (Matt Walsh) dvadsaťtri rokov. Spoločne odvážajú svoju dcéru Maddie (Molly Gordon) na univerzitu v Atlante. Než sa vydajú na spiatočnú cestu, dozvie sa Deanna od svojho muža, že ju opúšťa kvôli inej žene. Otec jej vždy vyčítal, že kvôli manželovi nedokončila vysokú školu. A tak miesto trúchlenia nad rozvodom sa Deanna rozhodne, že dokončí štúdium po boku svojej dcéry. Tá tým samozrejme nie je veľmi nadšená. Dee Rock, ako si začne hovoriť, sa bezhlavo vrhne do víru študentského života...
Rodičia Deanny (Melissa McCarthy) sa volajú Sandy a Mike. Rodičia herečky Melissy McCarthy sa v skutočnosti volajú rovnako.
Vodiča Uberu si zahral režisér filmu Ben Falcone, ktorý je v skutočnosti manželom hlavnej hereckej hviezdy filmu Melissy McCarthy. Spoločne sú aj autormi scenára.
Po filmoch Dámska jazda (2011), Na cudzí účet (2013), Drsniačky (2013), Tammy (2014), Špión (2015) a Šéfka (2016) ide už o 7. spoluprácu manželov Bena Falconeho a Melissy McCarthy.
Dvaja starí muži, ktorí sledujú, ako Deanna (Melissa McCarthy) a Christine (Maya Rudolph) hrajú raketbal, sú otcovia Melissy McCarthy a jej manžela, režiséra Bena Falconeho.
Maya Rudolph, Ben Falcone a Melissa McCarthy predtým spolupracovali na oceňovanom filme Dámska jazda (2011).
Ku koncu filmu sa v malej úlohe objaví spevácka hviezda Christina Aguilera.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist