Doma

Búrlivé víno III (54)

28.1.2022 od 05:25 do 06:15

III. 54
Ani Robo nemá čas odviezť deti na súťaž, vyzerá to, že Laura s Patrikom nakoniec nikam nepocestujú. Laura má plán - na súťaž s Patrikom utečú aj napriek zákazu. Deťom sa podarí oklamať babku Annu.
Baxa uisťuje Zachra, že na Mira má silné páky. Zachar môže začať organizovať večierok na oslavu. Zachar touto úlohou poverí Inge. Ingrid sa s radosťou ujíma úlohy hostiteľky v domnienke, že Zachar sa ju chystá na oslave požiadať o ruku.
Šantal je beznádejne zamilovaná a nevie si pomôcť. Buranovský netuší, že Šantal hovorí o Igorovi, povzbudzuje ju, aby dotyčnému vyznala lásku napriek tomu, že je ženatý.
Rita si chce s Baxom vyjasniť, prečo ich dotoval. Martin nesúhlasí, aby sa Rita s Baxom stretla. Rita mu to sľúbi, no rozhodne sa inak. Baxa dá Rite ponuku, ktorá sa neodmieta.
Erik sa z Paríža vrátil sám. V kancelárii ho čaká nečakané prekvapenie v podobe novej asistentky Drahuše. Erik nariadi Slávovi, aby sa Drahuše zbavil.
O Lauru a Paťa má záujem televízia. Producent Horák obalamutí deti víziou slávy a úspechu. Peter sa vráti z Moravy a zistí, že deti nie sú doma. Anna má o ne strach. Peter pochopí, že babku oklamali. Laura sa domov vráti v hroznom stave...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist