DajTo

Gotham: Vojna gangov V (1)

19.1.2022 od 23:35 do 00:25

V. 1
Jim Gordon a Bruce Wayne čelia chaosu v Gothame, ktorý ovládli zločinci. Tí medzi sebou začínajú bojovať o jednotlivé územia, čo už tak vyhrotenú situáciu v meste ešte zhorší. Selina Kyle sa zatiaľ vyrovnáva so svojou neistou budúcnosťou.
V záverečnej sérii seriálu Gotham: Vojna gangov sa staneme svedkami konca Gothamu. Hrdinovia aj zloduchovia bojujú o prežitie a osud Brucea Wayna sa blíži k svojmu naplneniu.
Gotham je už 87. deň odstrihnutý od zvyšku sveta a vláda stále nemá v úmysle zasiahnuť. Počestní obyvatelia, ktorí z mesta neodišli, keď ešte mali šancu, sú vydaní napospas nespútaným zločincom, ktorí si rozobrali všetky územia. Gordon sa snaží viesť políciu a vrátiť Gotham do jeho pôvodného stavu, lenže jeden problém strieda druhý a nádej pomaly umiera.
Okrem kolektívneho chaosu musia všetci čeliť aj vlastným problémom. Bruce sa snaží podporiť Selinu, ktorú čaká náročná operácia. Penguin prevzal radnicu a v podstate ovláda mesto skrz hromadnú výrobu munície, lenže tá nie je až tak kvalitná, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Nygma má výpadky pamäti, po ktorých sa ocitá na zvláštnych miestach. A na obzore sa zjavuje nová hrozba...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist