Markíza

Policajné prípady

28.10.2021 od 14:55 do 16:00

Reálni strážcovia zákona, skutočné príbehy,
autentické zásahy.
Zmätená seniorka
Na políciu zavolá žena, že sa jej stratila matka. Z nepochopiteľných dôvodov sa však rozhodla kontaktovať políciu až dve hodiny po jej stratení. Policajti matku trpiacu Alzheimerom nájdu v neďalekom parku, a pri jej prevoze naspäť domov si všimnú podliatiny na jej rukách.
Hromadná bitka
Hneď dve policajné hliadky sa ponáhľajú na miesto, kde prebieha bitka medzi zlodejmi, ktorí sa snažili vniknúť do zabezpečeného objektu, a pracovníkmi bezpečnostnej služby. Po príchode sa policajti do hromadnej bitky zapoja a jedného z páchateľov zadržia. Toto využijú zvyšní traja zlodeji, ktorí sa dajú na útek. Polícia ich tak musí po rozľahlom areáli naháňať.
Okradnutý bez zbrojáku
So žiadosťou o pomoc sa na políciu obrátil muž, ktorému boli z auta odcudzené veci. Po príchode policajtov sa prizná, že mal v odcudzenej taške nelegálne držanú zbraň, ktorú mu nedávno predal kamarát. Keďže je tento kamarát údajne jediným človekom, ktorý mohol vedieť, že sa v tej taške nachádza zbraň, policajti sa vydajú k nemu domov.
Opitý senior
Vystrašená oznamovateľka zavolá na políciu s tým, že sa jej niekto snaží vlámať do domu. Po príchode na miesto policajti zistia, že sa jedná o opitého otca jedného zo susedov.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist