DajTo

Teória veľkého tresku IV (9)

1.10.2021 od 11:00 do 11:40

Originální název: The Boyfriend Complexity
Krátký popis: Rajesh, Howard s Bernadette stráví noc pozorováním planetky. Penny poprosí Leonarda, aby před jejím otcem předstíral, že spolu opět chodí. Wyatt ho měl totiž rád. Leonard ochotně souhlasí. Leonard byl totiž jediný z Penniných kluků, které Wyatt schvaloval. Leonard si užívá líbání Penny a poslouchání Wyattovy chvály na jeho adresu. Penny to ale nevydrží a otci vše prozradí. Ten je rozčílený a poté pošle Penny pryč, aby si mohl s Leonardem promluvit. Místo očekáváného křiku, ho ale Wyatt začne prosit, aby to s Penny nevzdával.
Sheldon začne upravovat bytová pravidla poté, když mu Penny a Leonard zalžou, že spolu opět chodí. Celou noc na tom pracuje a ráno mu je sděleleno, že se zase rozešli.
Bernadette a Rajesh si začnou dělat srandu z Howardových neustále omílaných vtipů a jeho matky. Rajesh se opije a stěžuje si, jak ho dlouho nikdo nepolíbil. Bernadette ho utěšuje, Rajesh se k ní nakloní, Howard ho chce odstrčit, ale místo toho se políbí oni dva.
Rok výroby: 2010
Délka (min): 21
Hodnocení návštěvníků: 8.5 z 10 bodů (hlasovalo 302).
Typ seriálu: komedie, romantický,
Země: USA
Režie: Mark Cendrowski
Scénář: Chuck Lorre, Bill Prady, Steven Molaro, David Goetsch, Lee Aronsohn, Jim Reynolds
Hrají: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuocová (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Melissa Rauch (Bernadette), Keith Carradine (Wyatt), Mayim Bialiková (Amy Farrah Fowler)

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist