DajTo

Jednotka samovrahov

20.9.2021 od 20:30 do 23:00

Krátka anotácia:
Sú to tí najhorší z najhorších - skupina najnebezpečnejších zločincov vytvorená vládnou agentúrou. Títo príslušníci "jednotky samovrahov," ktorí nemajú čo stratiť, sú vyslaní na vopred stratenú misiu s cieľom poraziť záhadnú bytosť.
Anotácia:
Je super pocit, byť zlým... Zhromaždite tím tých najnebezpečnejších väznených superzločincov na svete, dajte im do rúk najsilnejšie zbrane z vládnych zdrojov a pošlite ich na misiu, ktorej cieľom je poraziť záhadnú a nepremožiteľnú bytosť. Dôstojníčka americkej tajnej služby Amanda Wallerová (Viola Davis) je presvedčená, že to zvládne iba tajne vytvorená skupina nesúrodých, nenapraviteľných jednotlivcov, ktorí nemajú čo stratiť. Ako to však dopadne, keď si členovia jednotky samovrahov uvedomia, že neboli vybraní, aby uspeli, ale za trest poslaní do vopred prehratého boja? Budú spoločne bojovať až do posledných síl, alebo sa rozhodnú starať len každý sám o seba?
Dlhá anotácia:
Po Supermanovej smrti skúša Amanda Wallerová (Viola Davis) pretlačiť medzi politickými špičkami USA program na zostavenie komanda z obzvlášť nebezpečných zločincov, ktorí by sa výmenou za kratšie tresty odňatia slobody v prípade nutnosti mohli postaviť nebezpečnej hrozbe, či už prirodzenej alebo tej z vesmíru. Po tom, čo ministrov presvedčí, stačí vybraným zloduchom implantovať mikročip s náložou priamo do krku a oddiel zabijakov je pripravený na nasadenie do akcie. Tím je vyslaný do Midway City a má odstrániť zlú čarodejnicu, ktorá si chce podmaniť celé ľudstvo. Tomuto oddielu, prezývanému Jednotka samovrahov, bude veliť plukovník Rick Flag (Joel Kinnaman).

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist