Doma

Búrlivé víno II (15)

26.7.2021 od 15:30 do 16:40

II. 14
Ingrid je nahnevaná na Ivana kvôli tomu ako sa správa ku Kláre. Inge žiarli, pretože Ivan s Klárou sa chystajú spolu odísť na vinársky kongres bez nej.
Rita sa Martinovi pomstí cez Terezku, jej mame Ľubke nekompromisne vydá prepúšťaciu správu. Ľubka obviní Martina, že nedodržal slovo a ona kvôli nemu príde o prácu. Martin je zúfalý, pretože voči Ritinmu rozhodnutiu nič nezmôže.
Krysa navštívi Mirku a ukradne u Dolinských šperk. Braňo ich uvidí spolu, Mirka sa vyhovorí, že ju navštívil bývalý pacient. Mirka si vyrazí s Braňom na prechádzku do viníc. Lenže Braňo ju namiesto domov zavezie rovno do práce - resocializačného centra v domnienke, že tam pracuje. Avšak Mirka sa domov vrátiť nestihne...
II. 15
Peter prišiel na Slovensko bez Evy. Dôvodom je zásadný list, ktorý Eve pred pár dňami prišiel. Roba čoskoro prepustia z basy za dobré správanie a dožaduje sa stretnutia s Evou aj Laurou.
Dorota je presvedčená o svojom tehotenstve. Všetci sa tešia, okrem Igora, ktorý má pochybnosti. No či je Dorota naozaj tehotná, ukáže až tehotenský test.
Ingrid v Resoce potvrdia, že Krysa sa vrátil na mol opitý a špinavý od krvi, čo ešte znásobí Ingridin strach o sestru. Prosí Sláva, aby ju našiel, nech je kdekoľvek. Mirka sa našťastie nájde, ale je v hroznom stave... Inge má podozrenie, že je pod vplyvom drog.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist