Markíza

Ako uloviť družičku

22.5.2021 od 16:10 do 18:20

Dlhá anotácia:
Sprostredkovatelia rozvodov John Beckwith a Jeremy Grey sú obchodní partneri a zároveň dlhoroční priatelia, ktorí majú ideálny jarný koníček - votrú sa na svadbu a tam narušujú jej pokojný chod. 
Sprostredkovatelia rozvodov John Beckwith (Owen Wilson) a Jeremy Grey (Vince Vaughn) sú obchodní partneri a zároveň dlhoroční priatelia, ktorí majú ideálny jarný koníček - votrú sa na svadbu a tam narušujú jej pokojný chod. Na konci jednej úspešnej sezóny Jeremy zistí, že dcéra vysokopostaveného vládneho úradníka sa bude vydávať a je vysoká pravdepodobnosť, že vo Washingtone to bude spoločenská udalosť číslo jeden. 
Sprostredkovatelia rozvodov John Beckwith (Owen Wilson) a Jeremy Grey (Vince Vaughn) sú obchodní partneri a zároveň dlhoroční priatelia, ktorí majú ideálny jarný koníček - votrú sa na svadbu a tam narušujú jej pokojný chod. Na konci jednej úspešnej sezóny Jeremy zistí, že dcéra vysoko postaveného vládneho úradníka sa bude vydávať a je vysoká pravdepodobnosť, že vo Washingtone to bude spoločenská udalosť číslo jeden. Na akcii sa John a Jeremy "zavesia" na družičky Claire a Gloriu, aby v ich tieni uskutočnili svoj diabolský plán. Následná gigantická recepcia predčí očakávania všetkých prítomných. Jeremy úspešne zvádza Gloriu, zatiaľ čo Johnov flirt s Claire je náhle neočakávane prekazený jej priateľom Sackom. John, ktorý sa do Claire zamiloval, sa pokúša prehovoriť Jeremyho, aby tentoraz zabudli na svoje pravidlá a prijali pozvanie na chatu rodiny Clearyových. Tam duo kamarátov prostredníctvom mnohých trapasov a zámen zistí, že rodina Clearyovcov je úplne nefunkčná a poučia sa o láske a priateľstve. 

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist