DajTo

Taxi 5

14.3.2021 od 20:15 do 22:25

Krátka anotácia:
Sylvain Marot je parížsky superpolicajt, ktorý je prevelený do Marseille, kde je poverený úlohou dolapiť gang talianskych lupičov. Spojí svoje sily s Eddym, najhorším šoférom v meste, ktorý má ako jediný prístup k legendárnemu bielemu taxi.
Dlhá anotácia:
Sylvain Marot (Franck Gastambide) je parížsky superpolicajt a excelentný šofér. Keď je proti svojej vôli prevelený na mestskú políciu do Marseille, bývalý komisár Gilbert (Bernard Farcy), teraz primátor mesta, ho poverí špeciálnou úlohou. Má dolapiť gang neslávne známych talianskych lupičov, ktorí v nadupaných Ferrari vykrádajú jedno klenotníctvo za druhým. Lenže so slabo vybaveným vozovým parkom francúzskej polície to pôjde veľmi ťažko. Sylvain preto musí prehovoriť k spolupráci Eddyho Makloufa (Malik Bentalha), synovca slávneho taxikára Daniela Moralesa. Eddy totiž po svojom strýkovi zdedil jeho vytunené biele taxi. Bohužiaľ už ale nezdedil jeho vodičské schopnosti...
Zaujímavosti:
Po dvadsiatich rokoch od uvedenia prvého dielu prichádza v produkcii Luca Bessona už piaty diel slávnej francúzskej série. Štafetu preberajú nové herecké tváre. Ale to hlavné - vytunené autá a adrenalínové naháňačky zostávajú.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist