Doma

Zámena manželiek

12.3.2021 od 22:30 do 02:30

Nové mamy, nové pravidlá.
Ubytovňa vs. drevenica, tak by sa tiež dala nazvať dnešná Zámena manželiek. Zvládne rázna sústružníčka Lucka žiť desať dní v jednej malej izbe na ubytovni s dočasným partnerom a dvoma deťmi? Dokáže Věra fungovať v drevenici pri lese bez mobilu a tabletu? Úspešná reality šou, v ktorej si dve ženy vymenia domácnosť na dobu desiatich dní, ktoré strávia pod dohľadom nového manžela, nových detí a hlavne televíznej kamery!
Bude to prvýkrát v histórii tejto reality šou, kedy sa nevymení mamička, ale otecko. Ako je to možné? Do Zámeny sa totiž prihlásil pár gayov. Pre rodinu, ktorá doma očakávala novú mamičku, to bol celkom šok. Najviac prekvapená bola šesťročná Valerie, ktorá sa svojho otecka na rovinu opýtala, kde je nová mama.
Tentokrát nebude Zámena manželiek o upratovaní, ale o emóciách. Rany päsťou, hádky, a dokonca útoky nožom nie sú v jednej z rodín vraj nič neobvyklé. Ako sa bude dariť Martine, ktorá vyrastala v detskom domove, v rodine citovo závislej na matke? Podarí sa na druhej strane Irene, ktorá má za sebou už tri manželstvá, upokojiť napätie v narušenej rodine s dvoma malými deťmi? Úspešná reality šou, v ktorej si dve ženy vymenia domácnosť na dobu desiatich dní, ktoré strávia pod dohľadom nového manžela, nových detí a hlavne televíznej kamery!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist