Markíza

Víťazstvo je naše!

6.12.2020 od 00:40 do 02:45

Zaujímavosti:
V Bolívii sa pripravujú prezidentské voľby. Jedným z kandidátov je nie príliš obľúbený Pedro Castillo (Joaquim de Almeida), ktorý si vo svojej volebnej kampani nevedie veľmi úspešne. Najme si preto amerických poradcov, na čele s neurotickou volebnou manažérkou Jane Bodineovou (Sandra Bullock), ktorá sa vracia z dobrovoľného ústrania, aby si zmerala svoje sily s profesijným sokom v službách opozície, nenávideným Patom Candym (Billy Bob Thornton)...
Bolíviu čakajú nové prezidentské voľby. Jedným z kandidátov je nie príliš obľúbený kontroverzný politik Pedro Castillo (Joaquim de Almeida), ktorý si vo svojej volebnej kampani nevedie veľmi úspešne. Najme si americkú volebnú manažérku Jane Bodineovú (Sandra Bullock), ktorá sa ako geniálny stratég vracia z dobrovoľného ústrania, aby si zmerala svoje sily s profesijným sokom v službách opozície, nenávideným Patom Candym (Billy Bob Thornton). S ním sa už niekoľkokrát v predvolebnom boji stretla, ale z volebných súťaží nevyšla víťazne. Jane chvíľu trvá, než sa zorientuje, pretože sa ešte vyrovnáva s osobnou tragédiou, ktorú si kladie za vinu. Jej rady a zásahy do kampane sú však presne mierené a veľmi úspešné. Castillovi stúpajú preferencie, ale z kampane sa čoskoro stáva bezohľadný súboj, v ktorom je všetko dovolené.
Hlavná postava Jane bola pôvodne napísaná ako mužská rola, ale tvorcovia boli ochotní jej pohlavie zmeniť, aby mohli obsadiť Sandru Bullock.
Pôvodne bol obsadený George Clooney, ale nakoniec sa rozhodol z filmu odísť a jeho náhradníkom v úlohe Pata Candyho sa stal Billy Bob Thornton.
Natáčalo sa na jeseň 2014 a to prevažne v Los Angeles, New Orleans a Portoriku, ale niekoľko scén sa odohrávalo aj v hlavnom meste Bolívie - La Paz.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist