DajTo

Priatelia V

5.6.2020 od 13:20 do 14:35

V. 19
Monica a Chandler už oslavujú 10 mesiacov svojho milostného vzťahu. Joey pozval svoju babičku, aby ho sledovala v televízii v novej časti seriálu Právo a poriadok. Chandler flirtuje s dievčaťom, ktoré nosí objednanú pizzu. Rachel tajne hľadá náušnice, ktoré v skutočnosti patria Monice. Joey zistil, že jeho úloha bola zo seriálu dodatočne vystrihnutá. Chandler je pri svojom nezáväznom flirtovaní pristihnutý Monicou. Osamelý Ross sa snaží priateľom dokázať, že on sa vo flirtovaní s dievčatami tiež veľmi dobre vyzná.

V. 22
Rachel má infekciu v oku a Monica sa ju pokúša odviesť k známemu očnému špecialistovi. Joey dostal ponuku od začínajúceho nezávislého režiséra na hlavnú úlohu vo filme, ktorý sa má nakrúcať v Las Vegas. Chandler príliš tejto ponuke nedôveruje a svoj názor priateľovi prezradí. Monica zistí, že Rachel sa bojí obyčajných očných kvapiek. Predmetný Joey sa rozhnevá na Chandlera a odchádza sám autom do Las Vegas.

V. 23
Joey márne čaká, kedy sa začne natáčať nezávislý film a stále sa hnevá na Chandlera. Monica náhodou stretáva svojho bývalého milenca, ale nechce to prezradiť Chandlerovi. Všetci priatelia odchádzajú do Las Vegas, kde chcú prekvapiť Joeyho. Len Rachel a Ross musia odletieť o deň neskôr. Chandler zistil, že Monica sa stretla s Richardom a cíti sa urazený. Ross náhodou večer uvidí v okne nahú Rachel a omylom sa domnieva, že ho chce zviesť. Na druhý deň spolu cestujú lietadlom a pokúšajú sa strápniť jeden druhého pred ďalšími cestujúcimi.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist