DajTo

Priatelia IV

22.5.2020 od 13:15 do 14:35

IV. 15
Chandler sa náhodu stretáva s bývalou priateľkou Janice, ktorá sa práve rozviedla. Poriadkumilovná Monica chce sama spravit elektrické vedenie v byte, kde predtým bývali Joey a Chandler. Ross sa rozhodol prvýkrát v živote hrať rugby, len aby dokázal Emily, ako veľmi mu na nej záleží. Zato Chandler predstiera svoj náhly pracovný odchod do Jemenu, pretože nevie, ako sa inak môže zbaviť Janice.

IV. 18
Phoebe vyberá vhodné mená pre deti, ktoré sa jej čoskoro narodia. Rachel má večer prvú dôvernú schôdzku s Joshuom. Obaja sú trochu zaskočení, keď sa jeho rodičia úplne nečakane vrátia z dovolenky domov. Zamilovaný Ross nepríčetne žiarli na Emily, ktorá sa v Londýne zblížila so Susan a trávi s ňou svoj voľný čas. Phoebe sa rozhoduje, či sa jedno z jej detí bude volať Chandler alebo Joey.

IV. 19
Monica a Rachel chcú za každú cenu znovu získať späť ich byt, a preto oň hrajú s Chandlerom a Joeym veľkú hru. Ross znovu vyzná Emily svoju lásku. Keď sa Chandler a Joey vrátia zo športového zápasu, zistia, že dievčatá im presťahovali všetky veci do pôvodného bytu. Ross a Emily úplne nečakane oznámia priateľom, že sa budú brať.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist