DajTo

Prenasledovaný

28.3.2020 od 00:15 do 01:35

Krátka anotácia:
Kazateľa obvinia z vraždy a musí sa vydať na útek po tom, čo odmietne podporiť senátorov zákon, ktorý by obmedzoval slobodu prejavu a náboženstva.
Anotácia:
John Luther (James Remar) radikálne zmenil svoj život a stal sa najobľúbenejším kazateľom v krajine. Keď odmietne podporiť zákon, ktorý by obmedzoval slobodu prejavu a náboženstva, stane sa cieľom politickej mašinérie zameranej na jeho zničenie. Teraz, obvinený z vraždy a na úteku, jeho odvaha a vôľa budú musieť prekonať všetky hranice, keď udalosti smerujú k elektrizujúcemu záveru.
 
Dlhá anotácia:
Celonárodne uznávaný kazateľ John Luther (James Remar) je poslednou prekážkou na ceste k rozsiahlej náboženskej reforme v USA. Keď americký senátor Donald Harrison (Bruce Davison) a jeho vlastní prívrženci Luthera unesú a namočia ho do vraždy nevinnej tínedžerky, musí sa vydať na útek pred prenasledovateľmi, aby odhalil pravdu. Zrazu má v pätách tím bývalých vojenských agentov, ktorí sa neúnavne snažia odstrániť usvedčujúce dôkazy. Z kazateľa sa stal utečenec a Luther prisahá, že odhalí každého, kto je zapletený do vraždy dievčaťa, alebo z nej profituje. Táto misia ho vystavuje tvárou v tvár blížiacej sa vlne perzekúcie, ktorá ohrozí celú americkú kresťanskú komunitu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist