DajTo

Lovec zločincov IV (17-19/22)

31.8.2019 od 17:25 do 20:15

IV. 17
Ďalší muž, ktorého sa tím snaží zachrániť, je psychológ Dr. Shane Edwards, ktorý sa nedokázal vyrovnať s tým, že mu bola pred ôsmimi rokmi zavraždená jeho žena. Edwards sa mstí ľuďom, ktorí nejakým spôsobom ubližovali jeho pacientom. Keď je ale z väzenia prepustený údajný vrah jeho ženy, pripraví obzvlášť rafinovanú pomstu.

IV. 18
Stroj vyžreboval číslo lovkyne ľudí, Frankie Wellseovej, ktorá sa pokúša dostať svojho šéfa Raya Pratta, ktorému sa chce pomstiť za smrť svojho brata. Ray navyše svojmu zamestnávateľovi ukradol značnú časť peňazí. Teraz po Rayovi ide nielen jeho bývalý zamestnávateľ, Frankie, ale aj miestni gangstri, ktorí pochopia, že Ray ohrozuje aj ich. Tím súčasne rieši aj druhý prípad. Stroj totiž vygeneroval číslo Beth, ktorej Finch nedávno inštaloval do počítača svoj špeciálny softvér.

IV. 19
Stroj označí ako rizikovú osobu riaditeľa softvérového gigantu. Je označený za defraudanta, zatknutý a krivo obvinený. Pred zabitím spoluväzňom ho zachráni Reese. Vyjde najavo, že po ňom ide Samaritán a krach na burze spôsobil práve kvôli tomu, aby ho finančne zničil. Finch a ostatní nájdu tajnú základňu Samaritána. Dôjde tam k prestrelke s jeho agentmi. Root sa zmocní záhadného kufríka, vnútri ale nájde len Fabergeovo vajce.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist