DajTo

Čierny zoznam I (15-17/22)

18.8.2019 od 22:35 do 01:00

15/22 – Sudca č. 57
Na ceste v Pensylvánii je nájdený zmätený muž, z ktorého sa vykľuje dvanásť rokov nezvestný federálny žalobca Hastings. Pre Reddingtona je to potvrdením starého väzenského mýtu o existencii samozvaného Sudcu, ktorý je poslednou inštanciou nevinne odsúdených a napráva krivdy metódou "oko za oko". Pretože sa traduje, že väzni svoje žiadosti adresované Sudcovi nechávajú vo vrátených knihách, Elizabeth s Resslerom sa zamerajú na jedno väzenské skladisko kníh vo Virgínii, kde objavia aj miestnosť sudcovho pomocníka, ktorý im však unikne. Nájdu tam však spis bývalého vojaka Rifkina, ktorý má byť čoskoro popravený.

16/22 – Marco Tanida č. 83
Z japonského väzenia ujde Reddingtonovv bývalý spoločník Mako Tanida, ktorý donúti k rituálnej samovražde agenta FBI Raima. Ten sa s Resslerom a ďalšími kolegami podieľal na jeho zatknutí. Keď je zabitý ďalší z nich, je Resslerovi jasné, že je v smrteľnom nebezpečenstve. Snaží sa previezť svoje dievča Audrey na bezpečné miesto, ale cestou sú napadnutí a Tanida Audrey zastrelí. Ressler túži po pomste a požiada o pomoc Reddingtona, ktorý mu poradí, ako Tanidu nájsť. Keď ho so svojím kolegom a priateľom Jonicom zadrží, pri jeho prevoze vyjde najavo, že práve Jonica po Tanidovom zatknutí ďalej riadil jeho zločinecké impérium.

17/22 – Ivan č. 88
Vyšetrovací tím sa zaoberá neslávne známym hackerom, ktorý sa nabúrava do rôznych systémov, predáva potom tajné informácie a necháva si hovoriť Ivan. Naposledy sa nabúral do jednej vývojárske firmy, odkiaľ odcudzil prototyp výrobku určeného na pasívne satelitné vyhľadávanie. Red, ktorému Ivan ukradol z účtu 5 miliónov dolárov, ho donúti hovoriť. Ivan prezradí, že útok v USA nie je jeho práca, ale niekoho iného, kto sa za neho vydáva.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist