DajTo

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad II (5-7/23)

18.11.2018 od 17:10 do 20:15

II. 5

Pohrebisko: Na námornej základni sa v priestore pre skúšanie bombových útokov nájde telo civilistu. NCIS zistí, že mafia sa takýmto spôsobom zbavuje nepohodlných ľudí už celé roky. Ukáže sa, že mŕtvy muž bol agent FBI a pracoval v utajení.
II. 6
Zvyšná dovolenka: Agenti vyšetrujú útok na bývalú elitnú pilotku, ktorej sa už dlhšiu dobu vyhráža Al-Kaida za jej údajné zabitie desiatich civilistov v Afganistane. Gibbs a jeho tím sú v zvláštnej situácii, keďže prípad má viesť FBI a oni majú žene zaistiť bezpečnosť. Ukáže sa však, že ženu nechcú zabiť len profesionálni vrahovia z teroristickej skupiny, ale aj nejaký amatér.
II. 7
Tiché volanie: Do budovy NCIS príde starý muž, veterán z druhej svetovej vojny a nositeľ najvyššieho vyznamenania za chrabrosť. Muž žiada Gibbsa, aby ho zatkli za to, že zabil svojho priateľa. Údajne ho mal zmlátiť svojou pištoľou. Gibbsovi sa celé priznanie nezdá a považuje ho za výplod starej mysle. Nanešťastie sa o celej situácii dozvie vyšetrovateľka z JAGu a trvá a na prešetrení udalosti.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist