DajTo

Cestovatelia v čase (7-12/16)

25.12.2018 od 09:20 do 13:30

7/16
Tím prenasleduje Garciu Flynna do roku 1754, ale potom, čo odhalí jeho pravé úmysly, sú nútení prejsť cez nepriateľské územie. Aby prežili, musia sa naučiť vzájomnej dôvere.

8/16
Počas vývinu historickej misie Apollo 11, potrebuje tím nájsť guráž, aby mohli osloviť nie príliš uznávaného hrdinu, aby prekazili Flynnov plán.

9/16
Tím zisťuje, že sa Flynn objavuje v ére Veľkej depresie a jeho novým cieľom je neslávne preslávená dvojica Bonnie a Clyde, konkrétne náhrdelník, ktorý má Bonnie na krku. Teraz je teda cieľom získať tajomný náhrdelník skôr, než sa to podarí Flynnovi.

10/16
Tím sa dostáva ďaleko do minulosti, konkrétne do americkej revolúcie, kde stretávajú Benedicta Arnolda. Sú donútení spolupracovať s Flynnom a Arnold ich zavedie k zakladateľovi Rittenhouse. Vďaka tomu začnú premýšľať, či náhodou nebojujú na zlej strane.

11/16
Lucy začína prepadať zúfalstvu, keď ju Flynn uniesol a vzal ju do roku 1893 na Chicagsku svetovú výstavu. Medzitým sa Wyatt a Rufus v snahe Lucy zachrániť, vydajú priamo do strašnej pasce.

12/16
Flynn spojí sily s legendárnym Jesse Jamesom. Počas ich spojenectva vytvoria krvavý zmätok naprieč americkými hranicami. Medzitým sa Lucy, Wyatt a Rufus spolčili s významným maršalom, aby priviedli utečencov pred spravodlivosť.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist