DajTo

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad III (3-5/24)

15.12.2018 od 17:10 do 20:15

III. 3

Vražedné hry: Hlavným predmetom vyšetrovania NCIS sa tentokrát stane obávaný väzeň, masový vrah a psychopat Kyle Boone. Guvernér Virginie prikáže Gibbsovi, aby sa s mužom stretol tri dni pred jeho popravou. Gibbs musí do troch dní zistiť miesta, kde pochoval vrah svoje obete, inak si vezme tajomstvo do hrobu. Niekto však v jeho štýle vraždí ďalej...

III. 4

Strieborná vojna: V antropologickom laboratóriu otvorí Dr. Burnsová pred zrakmi kamier rakvu z Občianskej vojny a v nej nájde mŕtvolu muža v uniforme Únie. Vedľa muža leží mobil a je zrejmé, že muž zomrel pomerne nedávno. Ziva prichádza do NCIS ako nový člen tímu. Samotného Gibbsa táto správa prekvapí a dochádza k ostrej výmene názorov so Shepardovou.

III. 5

Zámer: Muž cestou autom telefonuje s manželkou. Hádajú sa kvôli výročiu. Manželka mu vynadá do telefónu, avšak v tom po ňom niekto vystrelí a muž sa aj s autom zrúti do priekopy. Ducky zistí, že námorníka nezabil výstrel, ale žil ešte po tom ako sa zrútil do údolia. Meno mŕtveho je podporučík Jerry Smith. Tím neskôr zistí, že na skle je niečo napísané krvou. Keď idú oznámiť poručíkovmu veliteľovi, čo sa stalo, povie im, že sa asi mýlia a ukáže na chlapa, ktorý stál vedľa v kancelárii, že to je Smith!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist