Prima Love

Gilmorova děvčata V (14)

31.10.2018 od 19:00 do 20:00

Originální název: Say Something
Krátký popis:
Rok výroby: 2005
Hodnocení návštěvníků: 8.5 z 10 bodů (hlasovalo 37).
Typ seriálu: drama, rodinný, komedie
Země: USA
Režie: Daniel Palladino
Scénář: Daniel Palladino, Amy Sherman
Hrají: Lauren Grahamová (Lorelai Gilmore), Alexis Bledelová (Rory Gilmore), Melissa McCarthyová (Sookie St. James), Scott Patterson (Luke Danes), Keiko Agenaová (Lane Kim), Yanic Truesdale (Michel Gerard), Liza Weilová (Paris Geller), Sean Gunn (Kirk Gleason)

Popis filmu: Lorelai hledá Luka, který odešel z oslavy u Gilmorových, aby mu vysvětlila, jak to bylo s Christopherem a řekla mu, že se to už nebude opakovat. Když ho konečně najde, Luke chce, aby mu dala čas na rozmyšlenou. Lorelai je nešťastná. Celé město prožívá jejich rozchod, ještě než k němu skutečně dojde. Rory a Paris mají trable s láskou.
Po poradě se zkušenými spolužačkami se Rory rozhodne zavolat Loganovi a domluvit si s ním schůzku. Když za Loganem přijde, zjistí, že je u něj celá skupina lidí a hrají karty. Je zklamaná. Mezitím Lorelai nedorazí do hotelu, kde se má konat snídaně pro holčičky a jejich panenky. Po marném telefonování ji Sookie najde doma, psychicky na dně. Povolává na pomoc Rory, která je nucena půjčit si auto s řidičem od Logana. Rory si domlouvá s Loganem další schůzku. Lorelai sděluje Lukovi, že bude respektovat jeho rozhodnutí rozejít se s ní.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist