DajTo

Čierny zoznam I (4-6/22)

21.10.2018 od 22:55 do 01:35

4/22 – Čistič, č. 161
Počas súdneho procesu zmizne korunný svedok vraždy, ktorú má na svedomí drogový boss Lorca. Red zistí, že svedok už je dávno mŕtvy, pretože sa o neho postaral nájomný zabijak Čistič. Ten svoje obete nechá rozleptať kyselinou a navždy ich tak nechá zmiznúť. Zhodou okolností je aj tento muž na Redovom čiernom zozname. Red s Liz a Resslerom využijú drogového bossa Lorca, aby našli Čističa. Ten im dá kontakt výmenou za to, že bude mať možnosť beztrestne utiecť z krajiny. Čistič však zaútočí skôr, unesie Liz a chystá sa ju zabiť.
5/22 – Kuriér, č. 85
Red oznámi FBI ďalšie meno zo svojho zoznamu. Konkrétne je to Kuriér, ktorý má za úlohu vykonať odovzdanie balíčka iránskemu špiónovi Hamidovi Soroushovi. Liz zistí, že Tomova zbraň je zapletená do vraždy ruského turistu, ktorý bol zabitý v Bostone v čase, keď tam bola s Tomom. On jej vtedy povedal, že má pracovný pohovor.
6/22 – Gina Zanetakosová, č. 152
Tom a Liz sa bavia o krabici nájdenej pod podlahou. Tom prisahá, že s tým nemá nič spoločné, a nechá sa zatknúť FBI, aby bolo jeho meno očistené. Red informuje Liz, že ďalším menom na zozname je teroristka Gina Zanetakosová. Tentoraz chce odpáliť v prístave bombu, aby sa doprava v Mexickom zálive odklonila do New Orleansu a zachránila tým upadajúcu spoločnosť Hanar, ktorá si ju najala. Red povie Liz, že Tom Ginu pozná, pretože je jeho milenkou. Ten ale stále zaryto tvrdí, že je to na neho ušité a že nič nespáchal.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist