DajTo

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad I (1-3/23)

20.10.2018 od 17:10 do 20:15

1
Air Force One: Na palube Air Force One dôjde k záhadnému úmrtiu dôstojníka, ktorý mal na starosti atómový kufrík. Medzi rôznymi zložkami štátnych ozbrojených inštitúcii (CIA, FBI, NCIS) začne rásť napätie kvôli tomu, kto bude prípad vyšetrovať. Agentovi NCIS Gibbsovi sa podarí získať pre svoj úrad telo mŕtveho, aby spoločne s agentkou tajnej služby Cailin Toddovou zistili, že na prezidenta sa chystá teroristický útok. A práve tomuto útoku sa im podarí na poslednú chvíľu zabrániť. Odhalia totiž falošného novinára. Agentka Toddová potom, čo nesúhlasí so správaním svojich nadriadených odchádza do NCIS.
2
Priznanie vo vzduchu: V noci v lese dvaja milenci sedia v aute a zrazu im strechu prerazí parašutista. Išlo o námorníka, a tak na miesto činu príde NCIS. Zistia, že to bol výcvik a jemu sa neotvoril padák a rezervu nestihol otvoriť. Na základni začnú vypočúvať ostatných z jeho družstva. Mal zlomenú kľúčnu kosť a pravdepodobne bral prášky proti bolesti a to spomalilo jeho reakciu a nestihol vytiahnuť rezervu. Vyšetrovanie ukáže na jedného z jeho kolegov. Ten však tvrdí, že dôkazy proti nemu sú nastrčené.
3
Morský vlk: Partia mladých sa zabáva na pobreží pri ohni. Začujú zvuky. Všetci okrem jedného sa domnievajú že je to ohňostroj. V tom sa na nich vyrúti motorový čln. Je celý rozstrieľaný a leží v ňom mŕtvy muž. Kým NCIS príde na miesto činu, jeden z miestnych policajtov bez rukavíc vytiahol mŕtvemu peňaženku a znehodnotil tak miesto činu. Neďaleko sa navyše našli mŕtve telá dvoch známych dílerov.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist