DajTo

Zoo II (6-8/13)

25.6.2018 od 22:15 do 00:40

II. 6
Allison predkladá tímu noviny z roku 1985, kde sa píše o podobnej situácii so zvieratami. Aby sa o príčine mutácie dozvedeli viac, odletia do Portugalska, aby sa zmocnili vzácnej medúzy. Jackson sa začína správať veľmi agresívne, pretože už na ňom pôsobia účinky mutácie. Jacksonov otec Robert stále žije. Davis ho drží vo väzenskej cele a núti ho spolupracovať na projekte Noah Objective.
II. 7
Jackson sa aj naďalej správa veľmi agresívne. Mitch a Abraham sa rozhodnú, že ho zhypnotizujú, aby sa dozvedeli viac o jeho detstve. Jackson si v hypnóze spomenie, že ho Robert infikoval injekčným génom. Zvyšok tímu je v jednej dedine v Anglicku, kde sa obyvatelia ukrývajú v kostole pred útočiacimi zvieratami. Dariela sa rozhodne ich preniesť do bezpečnej zóny.
II. 8
Jackson sa dozvie, že jeho matka záhadne zmizla. Preto celý tím letí do Botswany, aby ju našli. Počas letu je lietadlo prepadnuté generálom Daviesom a jeho vojakmi. Členom tímu sa ale podarí vojakov premôcť a zajať generála. Abraham ho mučí a dozvie sa, že Robert je stále nažive, ale nechá si túto informáciu pre seba. Jamie, ktorá začína cítiť náklonnosť k Loganovi, zistí, že generála Daviesa do lietadla dostal práve on. Cíti sa zranená, strelí ho uspávacou šípkou a vyhodí z lietadla. Keď dorazia do Botswany, celú dedinu, v ktorej žila Jacksonova matka, nájdu vyvraždenú.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist