DajTo

Policajt zo škôlky 2

28.5.2018 od 15:50 do 18:00

Krátka anotácia:
Zabudnite na predátorov, duchov či monštrá! Tie najdesivejšie stvorenia, čo bezpečne vycítia váš strach... Sotva vyrástli z plienok!
Anotácia:
Dolph Lundgren a Bill Bellamy sa predstavia v Policajtovi zo škôlky 2- pokračovaní klasickej komédie s Arnoldom Schwarzeneggerom. Kvôli ukradnutému disku s tajnými dátami musí najdrsnejší agent FBI Reed (Dolph Lundgren) preniknúť do škôlky, kde ho čaká doposiaľ najťažšia úloha: učiť triedu plnú neposedných predškolákov.
Dlhá anotácia:
Reeda (Dolph Lundgren), jedného z najdrsnejších agentov, akého kedy FBI mala, poveria neľahkou úlohu – má za každú cenu získať späť ukradnutý disk, obsahujúci citlivé a prísne tajné informácie! Na jeho veľkú smolu je to však možné len jediným spôsobom... Musí sa na istý čas stať novou pedagogickou posilou v škôlke, čo sa ukáže byť zrejme najväčšou výzvou jeho profesionálnej kariéry! Z Reedových na prvý pohľad rozkošne a nevinne pôsobiacich zverencov sa totiž zakrátko vykľuje banda prefíkaných krpcov, ktorí inak všetkými masťami mazaného agenta svojimi výčinmi privádzajú do šialenstva...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist