Jednotka

Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou

13.2.2018 od 15:00 do 15:25

Rozvod, strata zamestnania, alkoholizmus- to všetko postretlo Evu, hrdinku tejto časti Pravdivých príbehov. Na aké dno ešte musí klesnúť, aby sa dokázala spamätať a žiť normálne ?
Manželstvo Evy a Petra sa skončilo rozvodom. Peter si našiel novú partnerku, čo Eva len veľmi ťažko znášala. Snažila sa mu strpčiť život tým, že mu nechcela dovoliť stretávať sa s ich dieťaťom . Navyše, aj rada siahla po poháriku, ten jej dovoľoval občas zabudnúť... Peter dal celú vec na súd, rozhodol sa o dieťa bojovať.
Na pojednávaní využil aj to, že Eva nešťastnou náhodou obliala vriacou vodou svoje dieťa a, žiaľ, nebola vtedy triezva. Právnik Eve radí, aby sa s Petrom dohodla, Eva ide za Petrom, ale ich rozhovor sa skončí hádkou. Rozčúlený Peter si nevšimne prichádzajúce auto a to ho zrazí. Peter zomiera. Evin život ostáva v starých koľajach - nepracuje, zapíja smútok. Po istom čase ju navštívi sociálna pracovníčka, chce si overiť sťažnosť, že jej dieťa nežije vo vyhovujúcich podmienkach. Eva sa už ale nedokáže vymaniť zo svojho kolotoča závislosti a tak nakoniec o dieťa príde. Zmení Eva svoj život ? Je ešte niekto, kto jej môže pomôcť ? Bude ešte práve ona vychovávať svoje dieťa ?
Scenár : Lukáš Zednikovič
Réžia : Lukáš Zednikovič
Hrajú : Daniela Pribullová, Braňo Matuščin, Katarína Šafaříková, Miloš Kusenda, Denisa Pogáčová, Sára Srncová, Roman Elzer,Pavol Škrha, Alena Senešiová

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist