Markíza

Policajné prípady

14.12.2017 od 14:55 do 16:00

Pomsta tínedžerky
Milena (43) dostala od dcéry Martiny (16) telefonát, že je pri neďalekých garážach a v nebezpečenstve. Na mieste polícia narazí na Karolínu (17), ktorá sa vydáva na útek. 
Spolupracovník SBS
Majiteľ obchodu s elektronikou Marek (50) ohlási krádež. Podozriví sú Pavlína (26) a Radek (46), pripútaný na invalidnom vozíku. Záznam z kamery však chýba. Zatiaľ čo pracovník SBS Andrej (27) ťažko vysvetľuje, prečo bola kamera vypnutá, Pavlína sa snaží zbaviť lupu skrytého v invalidnom vozíku.
Dievča z pivnice
Anonymné hlásenie upozorní políciu na krik maloletej osoby. Beáta (31) popiera, že by malo ísť o jej dcéru, ktorá je práve u babky. Polícia na ulici stretáva Františka (6), ktorý ich zavedie k dievčatku zavretému v pivnici. Ukáže sa, že ide o Beátinu dcéru Mišelku (5).
Luxusná bunda
Polícia prešetruje konflikt dvoch bezdomovcov Martina (58) a Ištvána (49) o luxusnú bundu. Hliadka v nej objavuje cudziu peňaženku a zbraň. V Ištvánovom vrecku začne zvoniť mobil skutočného majiteľa bundy Michala (43), ktorého Ištván privolá na miesto činu. Michal (43) nevie dokázať, že drží zbraň legálne a pokúsi sa o útek.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist