DajTo

Zoo II (1, 5/13)

22.9.2017 od 02:35 do 03:00

II. 1
Tím sa stretne s infikovanými zvieratami a podarí sa im utiecť. Jackson, Mitch a Abraham sa vydávajú zachrániť Jamie a leoparda, ktorého DNA môže byť kľúčom k uzdraveniu nakazených zvierat. Mutácia sa dostáva do ďalšej fázy, kde môže dôjsť k nákaze ľudí. Jackson zistí, že má po pohryznutí psom v sebe zmutovaný gén. Chloe o tom vie, obaja si to však zatiaľ nechajú pre seba. Tím mieri do Patagónie za zmutovaným človekom, z ktorého sa stala krvilačná beštia.
II. 2
Členovia tímu zistia, že zmutované monštrum bolo pôvodne vedcom, ktorý pracoval s Darielou. Potrebujú ho chytiť živého. Všetci dúfajú, že ak sa podrobí laboratórnym testom, tak sa im podarí nájsť liek. Rozčúlená Dariela ale mutanta zabije. Jamie, opustená v kanadskej divočine, sa rozhodne vyraziť pešo do mesta Caraquet. Po ceste sa stretne s tajomným Loganom.
II. 3
Tím letí do Ženevy a musí jednať na vlastnú päsť, pretože ich jediného vládneho spojenca zabili mravce. Zistia, že mravce majú namierené do elektrárne, kde by svojim útokom mohli zničiť celé mesto. Mitch a Dariela im v tom zabránia, ale počas akcie Dariela jedného mravca omylom prehltne. Vďaka tomu, že mravce nezaútočili na Jacksona, sa Mitch dozvie pravdu o jeho zdravotnom stave. Jamie je v kanadskej divočine svedkom efektu, kde zvieratá ovplyvnili prostredie, a odhalí, čo Logan skrýva.
II. 4
Tím ide do Vancouveru, kde leňochody rozožrali základy vysokej budovy a tá sa vzápätí zrútila k zemi. Snažia sa dosť do blízkosti generála Daviesa z projektu Noah Objective, odhaliť spiknutie a odvrátiť blížiacu sa zvieraciu hrozbu. Jamie a Logana na ich ceste prenasleduje jeho minulosť.
II. 5
Jamie a Logan prídu do Caraquetu, ale sú zdesení, keď zistia, že skupina miestnych ľudí sa zmenila v akúsi sektu, ktorá každý deň obetuje dvoch jedincov zo svojich radov. Hodia ich ľadovým medveďom ako potravu, aby na nich neútočili. Ostatní z tímu sa dozvedia, kde sa teraz Jamie nachádza, a hneď sa za ňou vydávajú.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist