DajTo

Zoo (1, 5/13)

15.9.2017 od 20:15 do 00:40

ZOO je adaptáciou rovnomenného bestselleru od Jamesa Pattersona. Na celej planéte prepukla vlna násilníckych zvieracích útokov proti ľuďom. Napadnutia sú stále viac koordinované azúrivé. Skupina ľudí zložená zo zoológa Jacksona, safari sprievodcu Abrahama, zvieracieho patológa Mitcha, reportérky Jamie aanalytičky francúzskeho ministerstva obrany Chloe má za úlohu zistiť, čo sa deje, prečo sa to deje aako to zastaviť.
1
Jackson Oz so svojim priateľom Abrahamom sú napadnutí skupinou levov, ktorí predtým zmasakrovali autobus plný turistov. Prežiť sa podarilo len jednej žene, Chloe. Jackson sa sňou pokúša vrátiť späť do tábora, ale cestou sa im pokazí auto alevy sú im na stope. Medzitým sa vLA reportérka Jamie Campbell zaujíma oďalší útok levov vmiestnej ZOO. Spolu sveterinárnym patológom Mitchom zisťujú, že zvláštne sa začínajú správať aj mačky.
2
Jackson nachádza spojenie medzi teóriou svojho zosnulého otca apodivnými útokmi zvierat na ľudí. Po prepustení zväzenia sa vyberie hľadať svojho priateľa Abrahama alevy mu pripravia ďalšie prekvapenie. Medzitým vSlovinsku prebehne ďalší útok zvierat na ľudí, na svedomí ho budú mať psy.
3
Jackson sAbrahamom odlietajú do Japonska, aby našli zvyšok výskumu Jacksonovho otca. Jamie sa podarí presvedčiť Mitcha, aby ju sprevádzal na ceste do rodného mesta vLouisiane apredniesol starostovi svoje zistenia ohľadom abnormálneho správania sa levov vZOO. Medzitým vMississippi zaútočí svorka vlkov na väznicu.
4
Jackson, Jamie aChloe vyšetrujú útok vlkov na väzenie vMississippi aAbraham sMitchom majú za úlohu vlese odchytiť živého vlka, aby ho mohli skúmať. Ukazuje sa, že zvláštne správanie zvierat pravdepodobne spôsobuje zatiaľ neznámy druh baktérie azrejme sa ním nakazil aj väzeň na úteku Evan Lee Hartey. Medzitým vArktíde čelia dve vedkyne útoku netopierov.
5
Mitch zistí, že to, čo spôsobuje zvláštne správanie zvierat, bolo umelo vytvorené. Jackson, Jamie aagent Shaffer odchádzajú do Alabamy, aby našli biochemika, ktorý to vytvoril. Po príchode zistia, že aj do tohto prípadu je zapletený Reiden Global. Medzitým Chloe, Mitch aAbraham odlietajú do Ria, pretože tam majú problémy snetopiermi, ktorí im obsadili časť mesta. Miestna vláda je bezradná amá vpláne použiť vysokoúčinný jed, ktorý by nezabil len netopiere, ale všetky živočíchy. Mitch sa tomu samozrejme snaží zabrániť avymyslí nebezpečný plán, ako netopiere odlákať zmesta.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist