Markíza

Teória veľkého tresku VIII

25.8.2017 od 10:50 do 12:00

VIII. 15/24
Amy sa spriatelí s Barrym, Sheldonovým odvekým nepriateľom. A cez to sa Sheldon samozrejme nedokáže len tak preniesť. Penny mu poradí, aby to nechal plávať, s čím mu rada pomôže. Pri svojej snahe príde na to, že Amy na nej svojvoľne robí experiment. Howard má zase ťažké srdce na Stuarta, ktorý do svojho zrenovovaného obchodu s komiksami použil nábytok z domu Wolowitzovcov. To všetko ide bokom, keď Howardovi zavolá teta, že má preňho zlú správu...
VIII. 16/24
Amy príde s nápadom na experiment, o ktorom sa nedávno dozvedela. Podľa tejto štúdie stačí niekoľko otázok a štyri minúty pohľadu z očí do očí a dvaja úplne neznámi ľudia sa do seba dokážu zamilovať. Experiment vyskúšajú Sheldon s Penny. A hoci sa do seba nezamilujú, začnú si byť bližší a dozvedia sa o sebe také veci, o ktorých predtým nemali ani poňatia.
VIII. 17/24
Sheldon a Amy chcú svoj vzťah posunúť o úroveň vyššie. Rozhodnú sa kúpiť si domáceho maznáčika- korytnačku! Hoci to mal byť krok dopredu, všetko sa zmení, keď sa Amy dozvie, že Sheldon sa prihlásil do programu misie na Mars.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist