Doma

Nesmrteľný (17, 19/22)

20.8.2017 od 22:10 do 00:55

17Potom, čo zabijú Erica Shawa, člena hackerskej skupiny, ktorej cieľom je odhaľovať pravdu o mocných a vplyvných ľuďoch, začína sa pátranie a vyšetrovanie v spolupráci s oddelením kyberzločinu. Henry, ako človek technológie neznalý, tak objavuje úplne nový svet. A nielen on, aj ostatní sa nestačia diviť, čo všetko človek s prístupom k internetu dokáže. Či už sa jedná o ovládanie semaforov alebo vyhrabanie a odhalenie Henryho tajomstva. A práve to je pre Henryho obrovská ťažkosť.
Vražda rybára, dobrodruha a lovca pokladov v jednom Ricka Rasmussena zavedie detektívov až k prípadu dávno potopenej lodi, ktorá išla ku dnu aj s veľkým bohatstvom. Lenže ani zlato, ani staré artefakty nie sú na tejto lodi to najvzácnejšie, aspoň nie pre Henryho. Ten v onej lodi spoznáva loď, na ktorej sa začala jeho púť naprieč storočiami, loď, kde po prvýkrát zomrel.
Na rande Jo a Isaaca v miestnom klube sa objaví mŕtvola ženy schovaná v stene. Vyšetrovanie však skončí ešte skôr ako vlastne začne. Vo väzení totiž už sedí muž odsúdený za vraždu onej dámy. Lenže ten tvrdí, že to neurobil. Keď mu navyše štátny zástupca ponúkne dohodou prepustenie výmenou za priznanie, má Jo s Henrym len 48 hodín na to, aby dokázali, kto je skutočným vrahom.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist