DajTo

Temné tiene

27.6.2017 od 23:15 do 01:05

Krátka anotácia:
V roku 1752 vyplávali Joshua a Naomi Collinsovci so svojim synom Barnabasom loďou z anglického Liverpoolu, aby v Amerike začali nový život. Ani oceán im však nepomôže v tom, aby unikli záhadnému prekliatiu, ktoré ich rodinu prenasleduje.
Anotácia:
V roku 1752 vyplávali Joshua a Naomi Collinsovci so svojim synom Barnabasom loďou z anglického Liverpoolu, aby v Amerike začali nový život. Ani oceán im však nepomôže v tom, aby unikli záhadnému prekliatiu, ktoré ich rodinu prenasleduje. Uplynie 20 rokov a Barnabasovi leží svet pri nohách - teda aspoň mesto Collinsport v štáte Maine. Majiteľ panstva Collinwood - Barnabas je bohatý, má moc a je notorický playboy až kým neurobí osudnú chybu - zlomí srdce Angelique Bouchard.Angelique je čarodejnica a prichystá mu osud horší než je samotná smrť - premení ho na upíra a následne pochová zaživa.
Dlhá anotácia:
V roku 1752 vyplávali Joshua (Ivan Kaye) a Naomi (Susanna Cappellaro) Collinsovci so svojím synom Barnabasom (Justin Tracy) loďou z anglického Liverpoolu, aby začali nový život v Amerike. Ale ani oceán im nepomôže uniknúť záhadnému prekliatiu, ktoré ich rodinu prenasleduje! Uplynie dvadsať rokov... Mladému Barnabasovi (Johnny Depp) leží pri nohách celý svet - alebo aspoň mestečko Collinsport v štáte Maine. Barnabas je bohatý pán, má moc a je to notorický playboy... No len do chvíle, keď urobí osudovú chybu - zlomí srdce Angelique Bouchardovej (Eva Green). Angelique je totiž čarodejnica, a nie hocijaká! Pripraví mu osud horší než smrť - premení ho na upíra apotom ho upáli zaživa! O dvesto rokov neskôr sa Barnabas neplánovane dostane zo svojej hrobky a ocitne sa v úplne inom sveta roku 1972. Po návrate na panstvo Collinwood zistí, že z kedysi veľkolepej usadlosti sú dnes už len ruiny. Zvyšku rozpadnutej rodiny Collinsovcov sa darí o niečo lepšie, no každý skrýva nejaké temné tajomstvo... Hlava rodiny Elizabeth Collinsová Stoddardová (Michelle Pfeiffer) požiada blízku psychiatričku Dr. Juliu Hoffmanovú (Helena Bonham Carter), aby sa k nim na istý čas nasťahovala a pomohla im pomohla vyriešiť rodinné trápenie. V rozľahlom dome žije aj Elizabethin neúspešný brat Roger (Jonny Lee Miller), jej pubertálna dcéra, rebelka Carolyn (Chloë Grace Moretz), a Rogerov predčasne vyspelý 10-ročný syn David (Gulliver McGrath). Rodinná záhada má ale vplyv i na správcu Willieho Loomisa (Jackie Earle Haley) a Davidovu novú pestúnku Victoriu Wintersovú (Bella Heathcote)...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist