JOJ

Slnečno, sem-tam vraždy IV (11)

3.4.2017 od 00:35 do 01:35

Občianska vojna
Dvaja chlapci nájdu pri púšťaní draka mŕtvolu muža s preťatou krčnou tepnou. Neokradli ho, ale chýba mu mobil. Na mieste je gombík s iniciálami CSA. Prípad je ostro sledovaný z najvyšších miest, pretože obeťou je Eaton Russell, asistent štátneho zástupcu. Vyšetrovať musia rýchlo a diskrétne.
Eatona zrejme zabili šabľou, ktorá mu takmer oddelila hlavu od krku. Neďaleko miesta činu sa práve koná rekonštrukcia historické bitky Severu proti Juhu, kde sa používajú šable.
Vdova po obeti, Maddy Maloneová, tiež účinkuje v rekonštrukcii bitky, je prestrojená za muža, tak ako bolo mnoho statočných a nedocenených žien tej doby. Zo smrti Eatona nie je zdrvená, práve sa rozvádzali, aj keď sa chceli rozísť ako priatelia. Okrem Maddy je podozrivým aj Carl Stewart, ktorý si odsedel 14 mesiacov za nelegálne vykopávanie artefaktov z občianskej vojny a patrí mu tento pozemok. Meč, ktorým Eatona zabili, patrí ďalšiemu účinkujúcemu, hudobníkovi Rickovi Marstenovi, ten však tvrdí, že ho stratil. Všetci však majú alibi. Postupne vychádza najavo, že motív na vraždu mali všetci traja, ale kto z nich je páchateľom?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist