Markíza

Policajné prípady

6.3.2017 od 15:00 do 16:00

Nepriznaný otec
Edo (41) volal políciu, aby odviedli bezdomovca (74) z jeho pozemku. Keď sa vráti domov Edova manželka Silvia (46) a dcéra Nina (18), ukáže sa, že starý muž je Silviin otec. Zbavili sa ho, aby mohla dom prepísať na Eda ako on chcel. Edo je agresívny a nakoniec ho polícia odvádza.
Predstierané domáce násilie
Susedka Anna (44) zavolala políciu, lebo v susedstve počula hlasnú hádku. Políciu víta hysterický plač Moniky (26), ktorá tvrdí, že ju zbil jej priateľ Adam. Ten jej dal hodinu čas, aby sa zbalila a odišla z jeho bytu, ale tvrdí, že jej nič neurobil. Monika odmieta lekára a len chce, aby ju polícia odviedla do azylového domu. Vysvitne, že napadnutie expriateľom si vymyslela (z pomsty), lebo ju kvôli jej tehotenstvu s iným vyhodil a ona nemá kam ísť.
Punkáčka
Milada (70) zavolala políciu, lebo ju okradla zelenovlasá pankerka Mira (19), ktorú hliadka videla neďaleko miesta činu. Pri konfrontácii sa ukáže, že ju na to nahovoril nepodarený Miladin vnuk Noro (21).
Alkoholizmus
Tínedžer Martin (14) je prichytený majiteľom potravín pri krádeži fľaše alkoholu. Polícia si všimne na jeho tele podliatiny a známky fyzického násilia. Privolaná matka Božena (41) sa netají tým, že Martina poslala pre alkohol ona sama a za to, že ho nepriniesol ho čaká bitka. Je agresívna a aj vzhľadom na jej alkoholickú závislosť je políciou odvedená.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist