JOJ

Mordparta (1)

5.3.2017 od 22:00 do 23:00

Nevesta
V deň svadby nevesta Zuzana nevychádza z izby. Matka ju ide prebudiť, ale nájde ju v kaluži krvi s 25-timi bodnými ranami na tele. Rodina sa zrúti, ženích plače a všetci okamžite obviňujú ženíchovho otca, ktorý láske svojho syna so Zuzanou nežičil.
Mordparta preto musí zistiť skutočný motív vraha a odhaliť, kto a hlavne prečo Zuzanu zabíjal. Prípad sa poriadne skomplikuje vo chvíli, keď hlavný podozrivý, ktorý má silný motív pre vraždu nevesty, preukáže svoje nepriestrelné alibi a zároveň vysvitne, že v zločine môže mať prsty ten, o kom by to nikto nepredpokladal.
Medzitým v súkromnom živote najstarší člen tímu kriminalistov, Ján "Colombo" Kolumný (JIŘÍ BARTOŠKA), rieši vzťah so svojou dcérou Annou (ANNA FIALOVÁ), ktorá sa rozhodla - aj napriek jeho vôli - odletieť s priateľom do Thajska. Po otcovej intervencii dcéra dá priateľa preklepnúť a s hrôzou spoznáva jeho skutočnú minulosť. Kriminalistka Naďa Vokušová (MARKÉTA PLÁNKOVÁ) podozrieva manžela, že ju podvádza, jej kolega Karel Plíhal (VOJTĚCH KOTEK) si užíva slobodný život. A šéf oddelenia a ochranca mordparty Milan (JIŘÍ BÁBEK) musí čeliť tlaku vedenia, ktorému sa nepáči použitý postup vo vyšetrovaní a protestuje, keď jeden z vyšetrovateľov príde o miesto pre skrátený rozpočet a reorganizáciu kriminálky. Súkromné problémy však musia ustúpiť, keď sa ukazuje, že hlavný podozrivý v prípade vraždy nevesty je úplne nevinný a ten, o kom by to nikto nepovedal, môže mať v zločine prsty.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist