JOJ Plus

Čierne vlajky I (7, 8/8)

1.3.2017 od 03:10 do 05:00

V. (r. Marc Munden)
Gates nemôže Flintovi odpustiť Billyho smrť a prezradí Dufresneovi pravdu o krádeži cestovného plánu Urcy, z ktorej bol falošne obvinený Singleton, aj keď skutočným zlodejom je Silver, čo potvrdí aj Randall. Navyše chce kapitán Flint uchmatnúť časť koristi z Urcy len pre seba. De Groot chce všetko prezradiť zvyšku posádky a nechať Flinta so Silverom popraviť. Silver sa zase snaží presvedčiť Randalla, aby vo vlastnom záujme svoje obvinenia stiahol. Medzitým si kapitán Vane obstará novú posádku, aby mohol dobyť Nassau.

VI. (r. T.J. Scott)
Silver dáva Flintovi poslednú časť cestovného plánu Urcy. Na súradniciach, na ktorých by galeóna mala byť, narazia na španielsku vojnovú loď, ktorá Urcu sprevádza. Flint predstiera, že Walrus je len obchodná loď, na ktorú zaútočili piráti a keď ju vojnová loď minie, plánuje ju zozadu rozstrieľať. Časť posádky vedená Dufresneom a De Grootom sa mu však v tej najkritickejšej chvíli vzoprie.
John Silver prezradí kapitánovi Flintovi posledné detaily cestovného plánu španielskej galeóny Urca De Lima, naloženej rozprávkovým pokladom, ktorý vezie španielskemu kráľovi Filipovi.
Kapitán Flint a Gates vyplávajú na lodi Walrus v ústrety galeóne, aby ju prepadli a vyrabovali, ale nie všetko sa odvíja podľa plánu. Na daných súradniciach sa Urca de Lima síce objaví, ale za ňou sa vynorí španielska vojnová loď, ktorá ju sprevádza. Kapitán Flint chce na ňu zaútočiť zozadu, ale Gates jeho rozkaz spochybňuje. V kajute medzi nimi dôjde ku konfliktu a Flint napokon Gatesa uškrtí.
Ďalší pokus kapitána Flinta zaútočiť na španielsku vojnovú loď zmarí Dufresne, ktorý proti nemu vyvolá vzburu posádky. Dufresne postrelí Flinta, keď sa snaží vystreliť na vojnovú loď z kanóna. Vypukne boj a Španieli zničia pirátsku loď Walrus. Zranený Flint skončí v mori a prebudí sa na pláži po tom, čo ho zachránil John Silver. Dufresne mu ukazuje, že Urca de Lima stroskotala na pláži a vojaci zo španielskej vojnovej lode z nej už vynášajú zlato do bezpečia.
Medzitým v Nassau kapitán Vane obsadí pevnosť a prinúti Eleanor, aby ho prijala ako nového obchodného partnera.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist