JOJ Plus

Báječný deň

29.1.2017 od 17:10 do 19:20

Architektka Melanie Parkerová (Michelle Pfeifferová) sa už od rána musí zlostiť - nezodpovedný novinár Jack Taylor (George Clooney), ktorý mal k nej ráno doviesť svoju dcéru Maggie (Mae Whitmanová), aby deti vypravila na školský výlet, zaspal. Obaja sú rozvedení, pracovne vyťažení a v tejto chvíli nemajú deti kam dať, hoci ich čaká veľmi náročný pracovný deň.
Melanie zoberie syna Sammyho (Alex D. Linz) do kancelárie, ktorý jej spôsobí množstvo nepríjemností a dokonca rozbije model, čo má predložiť dôležitým investorom. Jack zase vezme Melanie na sedenie k psychiatrovi. Na dôvažok zistia, že deti im pri hraní vymenili mobily. Melanie tak vynadá Jackov nahnevaný šéf z denníka Daily News, pretože zdroj, ktorý mal potvrdiť Jackove informácie o skorumpovanom starostovi, teraz odmieta vypovedať. Jack sa zase porozpráva s matkou Melanie, ktorá je nadšená, že si našla takého príjemného priateľa.
Obaja chcú dať deti do detského centra, a tak na seba znovu narazia. Konečne si vymenia mobily. Melanie považuje Jacka sa arogantného sukničkára, on si zase o nej myslí, že je studená feministka. O chvíľu deti zavolajú Melanie, že sa im v centre nepáči, ona ich vyzdvihne a telefonicky sa s Jackom dohodne, že sa budú pri ich strážení striedať.
Keďže Melanie má pracovnú schôdzku s investormi, prvý je na rade Jack. Musí so Sammym ísť k lekárovi, pretože si zarazil do nosa sklenenú guľôčku. Deti preberá Melanie, ktorú pozvali klienti na pracovnú večeru. Jack navštívi v salóne krásy ženu vysokopostaveného mestského úradníka, Elaine Liebermannovú (Ellen Greeneová), tá mu potvrdí, že o úplatkoch od mafie vie a je ochotná svedčiť, lebo sa chce pomstiť manželovi.
Melanie sa stratí Maggie, ktorú polícia nájde a zavolá Jackovi, že si ju má vyzdvihnúť. Takmer preto zmešká dôležitú tlačovú konferenciu so starostom. Melanie, ktorá tam dobehne skôr, sa usiluje starostu zadržať poslednou otázkou. Na poslednú chvíľu dorazí Jack i pani Liebermanová a podarí sa im ho usvedčiť.
Melanie a Jack s deťmi sa z tlačovky ponáhľajú na futbalový zápas, ktorý nesmie Sammy zmeškať. Melanie sa však ešte predtým musí zastaviť v reštaurácii za klientmi a konečne sa prizná aj pred šéfom, že má dieťa a musí sa oň postarať, aj keby ju to stálo miesto.
Na futbalovom zápase Jacka, ktorému sa Melanie čoraz väčšmi páči, sklame, že má priateľský vzťah s bývalým manželom Eddiem (michael Massee). Ten však prišiel len preto, aby oznámil, že ide na turné s Bruceom Springsteenom, a nevezme si Sammyho na prázdniny.
Melanie a Jack sa smutne lúčia. Večer je každý s dieťaťom sám. Zrazu sa u Melanie ozve zvonček - Jack s Maggie prinesú rybičky do triedneho akvária. Architektka pozve hostí ďalej, deti sa potom spolu pozerajú na Čarodejníka z krajiny Oz.
Melanie ide do kúpeľne, aby sa upravila. Keď sa vráti, nájde Jacka spať na gauči...
Pritúli sa k nemu. Deti o niečo neskôr vidia rodičov, ako spokojne spia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist