JOJ

Hooten a Lady: Lovci pokladov (7, 8/8)

28.1.2017 od 20:35 do 22:40

Kambodža (Cambodia, r. Daniel O'Hara)
Deväť týždňov po dobrodružstve v Moskve, kde hľadali stratené Fabergého vajce, sa americký dobrodruh Hooten a britská vedkyňa Alex stretnú v Kambodži pri pátraní po slávnom drahokame Čintamani, ktorý je údajne ukrytý v mýtickej krajine Šambale či legendárnom údolí Šangri-La. Pri hľadaní bájnych miest skrývajúcich poklad však nie sú sami. Klenot nevyčísliteľnej hodnoty chce získať aj Hootenov životný nepriateľ Kane (VINCENT REGAN), ktorý mu v minulosti vyvraždil rodinu. A teraz je im obom v pätách...
Hooten chce Alex ochrániť pred svojím nepriateľom z Moskvy, a preto sa jej vyhýba. Alex ho sama vyhľadá a ponúkne mu svoju pomoc. Hooten jej iba neochotne dovolí, aby mu v pátraní pomohla. Alex chce poznať dôvod Hootenovho odmietavého postoja k nej a dozvie sa utajovanú pravdu. Kane, ktorý mu kedysi zabil ženu aj dieťa, je im v pätách a hľadá rovnaký poklad.

V Karibiku (The Caribbean, r. Daniel O'Hara)
Americký dobrodruh Hooten sa práve zdržiava v Karibiku, keď ho tam prekvapí jeho stará známa, lady Alex. Obaja hľadajú legendárny poklad kapitána Henryho Morgana ukrytý v sude, ku ktorému ich môže doviesť len kompletná mapa. Hooten má jednu polovicu mapy a Alex druhú. Keďže sa spolu nepohodli, rozídu sa a začnú pátrať každý na vlastnú päsť, pričom súťažia, kto poklad nájde skôr.
Bez spojenej mapy však poklad nenájde ani jeden z nich, a tak musia obaja tvrdohlavci nakoniec znova spolupracovať. O svoju korisť však napokon ľahko prídu a ocitnú sa sami dvaja uväznení v gumenom člne uprostred otvoreného mora...
Medzitým v Londýne Alexina matka (JANE SEYMOUROVÁ) dôrazne pripomína snúbencovi svojej dcéry, Edwardovi (JONATHAN BAILEY), aby svojej nastávajúcej konečne zarazil tú večnú honbu za pokladmi po celej zemeguli. A najmä teraz, keď majú dva dni pred svadbou!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist