Doma

Sandhya - svetlo môjho života (71-74)

27.1.2017 od 18:30 do 20:30

Sandhya sa zmieri so Santosh a to tým, že jej ponúkne jedlo a stará sa o ňu. Keďže sú Sandhyine ruky opuchnuté, Santosh jej pomáha jesť. Druhý deň ráno je Sandhya požiadaná, aby navarila pre priateľov Santosh. Pomôže jej Sooraj opäť?
Sandhyina kuchárska kniha sa zamieša medzi ostatné knihy v cukrárni a Chotu ju nevedomky použije, aby vyrobila nádobky na sladkosti. Bez svojej kuchárky si nie je Sandhya istá, či vie navariť pre Santoshinych priateľov. Keď vidí Sooraj Sandhyu v panike, rozhodne sa jej pomôcť.
S prosbou Sandhye, aby mu pomohla pripraviť jedlo pre osirelé deti, sa Sooraj snaží pomôcť Sandhyi navariť pre priateľov Santosh. Medzitým majú Meenakshi a Vikram v pláne získať svoje peniaze od Santosh späť, ale narazia na Sandhyu. Preruší Sandhya ich plány?
So zámienkou varenia jedla pre siroty, učí Sooraj Sandhyu jedlá, ktoré môže pripraviť pre priateľov Santosh. Kým oni varia, Santoshin manžel posiela Santosh do Soorajovej izby pre nejaké lieky. Čo sa stane, keď Santosh nenájde Sooraja a Sandhyu v ich izbe?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist