JOJ

Vtierka Castle VIII (22/22)

26.1.2017 od 23:30 do 00:30

Na život a na smrť
Castle s Beckettovou konečne našli stopu samotného osnovateľa vládneho sprisahania LokSat, ktorého tajné vyšetrovanie už takmer stálo kapitánku život. Ich kontakt, právnik Caleb Brown, sa s ním chce stretnúť na opustenom mieste. Castle, Beckettová a Hayley sledujú terén a čakajú, keď im zrazu zavolá detektív Esposito, že Caleb je mŕtvy a oni naleteli jeho dvojníkovi, ktorý sa za neho vydával. Je príliš neskoro, všetci sú v pasci a vzápätí sa spustí sa krupobitie guliek zo všetkých strán. Komu sa v poslednej sekunde podarí zachrániť útekom do bezpečia?
Aj keď im pomôže Mason Wood (GERALD McRANEY), Beckettovej sa plní nočná mora. Nielen ona, ale aj všetci jej blízki sa znova ocitnú v životnom nebezpečenstve vďaka mimoriadne chránenému zločincovi z najvyšších miest. Castle musí vziať svoju rodinu z New Yorku do bezpečia a Beckettová so svojím tímom vyšetrujú ďalej. Už onedlho však znova padnú do pasce, tentoraz obaja naraz...
Kapitánka Beckettová konečne získa vďaka mobilu Caleba Browna (KRISTOFFER POLAHA) poriadnu stopu v tajomnom prípade sprisahania LokSat, v ktorom už zomrelo priveľa ľudí. Očakávaný hovor sa nepodarí vystopovať, ale Kate sa rozhodne požiadať o pomoc Caleba, aby sa stretol so samotným bossom na bezpečnom mieste. Beckettová so svojím tímom akciu starostlivo sledujú a čakajú na príchod aktérov, keď jej zavolá detektív Esposito, že Caleb Brown je mŕtvy. Práve ho s Ryanom identifikovali ako obeť vraždy v inom prípade.
Caleba zabili už dávnejšie a Beckettová naletela jeho vrahovi, ktorý sa za neho vydával. Zločinec, ktorý je hlavným aktérom vládneho sprisahania a po ktorom Beckettová tajne pátra po celý čas, ju znova vlákal do pasce. Jej nočná mora sa naplnila a všetci jej blízki sa ocitli v smrteľnom nebezpečenstve.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist