DajTo

Ľudia zajtrajška (7, 9/22)

21.1.2017 od 10:15 do 12:50

7/22
Stephen sa sAstrid baví osvojich nových schopnostiach. Jedikiah sa tomu rozhodne zabrániť adočasne mu nasadí náramok, ktorý jeho schopnosti blokuje. Keď sa John sRusselom vrátia zo svojej cesty, John cíti napätie medzi ním aCarou. Nakoniec mu povie pravdu otom, čo sa stalo medzi ňou aStephanom. Vmeste sa objaví muž so schopnosťami, ktorý prepadáva aznásilňuje ženy. Ľudia zajtrajška aUltra po ňom pátrajú. Dolapiť sa ho snaží aj Stephen, no bez svojich schopností je vnevýhode.
8/22
Stephen sa snaží zistiť pravdu osvojom otcovi aopomoc požiada ľudí zajtrajška. Cara má nápad- sRusselom sa vlámu do Jedikiahovho domu avspánku sa mu dostanú do hlavy. Jedikiah sa ale zobudí azapne alarm, ktorý potláča schopnosti aprivolá posily. Cara stihne ujsť, Russel Jedikiaha napadne aalarm deaktivuje. No pri teleportácii so sebou nechcene vezme aj Jedikiaha, ktorý je ihneď zajatý ľuďmi zajtrajška.
9/22
John je väznený Ultrou a Stephen mu nedokáže pomôcť bez toho, aby odhalil sám seba. Navyše v snahe nájsť odpoveď na otázku, kam zmizol jeho otec, riskuje vlastný život. Medzitým Cara s Russelom vydierajú Jedikiaha, aby im pomohol oslobodiť Johna.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist