JOJ

Dedičstvo (9)

19.1.2017 od 10:30 do 12:00

Verejný nepriateľ
Júlia zisťuje, že vo Veľkom Petrovci sa stala verejným nepriateľom číslo jeden. Celá dedina je už proti nej naočkovaná a Gábriš jej dom nepredá. Má v tom prsty aj Zdenka, ktorá na prosbu Petrovčanov zvesila inzeráty z nástenky obecného úradu. Andrej sa snaží Júlii pomôcť a sám dohodne obhliadku. Keď však príde s Júliou, dozvedia sa, že dom jej v dedine nikto nepredá, lebo nechcú mať problémy s Petrovičovcami. Júlia ide za farárom a žiada ho o pomoc. Chce, aby dedinčanom dohovoril. Iveta oznámi Júlii, že kým bude Andrej s ňou, nikdy mu rozvod nepodpíše. Marcela a Danom dohodnú s bankou kšeft, že im budú na majeri robiť eventy. Úspešná Marcela sa potom neudrží a opäť s Danom flirtuje. Romana, bývalá Martinova frajerka, si príde k Ronaldovi po radu, ako získať Martina späť. Ronaldo jej síce radu nedá, ale poteší ju po svojom... Keď ho navštívi Lydka, Ronaldo nie je vo forme, a preto sa vyhovára, ale keď Lydka nájde v posteli rúž, podrobí ho výsluchu. Ronaldo povie Lydke, že ju ľúbi a zase je všetko v poriadku... Marcela prichystala na majeri pre seba a Dana oslavu vydareného biznisu a rozhnevá pri tom Kristínu tak, že sa rozíde s Danom. Tóno chce od Lydky, aby si spolu užili. Ona mu ale oznámi, že kým nepôjde na vyšetrenie spermií, nebude s ním spať.
Dlhá popiska
Júlia (ZUZANA SLÁMKOVÁ) zisťuje, že nielen Gábriš jej v Petrovci nepredá dom, ale celá dedina je už proti nej naočkovaná. Má v tom prsty aj Zdenka (DRAHOMÍRA PANUŠKOVÁ), ktorá na prosbu Petrovčanov zvesila inzeráty z nástenky obecného úradu. Andrej (DANO JUNAS) sa snaží Júlii pomôcť a sám dohodne obhliadku. Keď však príde s Júliou, dozvedia sa, že jej dom v dedine nikto nepredá, lebo nechcú mať problémy s Petrovičovcami.
Jana (DÁŠA LAUROVÁ) sa snaží zapadnúť do Martinovej (MARCEL KLÍMA) rodiny, a tak sľúbi jeho mame, že im pomôže so zbíjačkou. To, na čo sa dala, zistí, až keď sa jej pri tom obracia žalúdok. Martinovi príde Jany ľúto.
Marcela (TATIANA ŠTÚROVÁ) dohodla s bankou kšeft, že im budú na majeri robiť eventy, potrebuje však, aby Dano (PETER MATTES) s ňou šiel na stretnutie. Dano sa vyhovára, že má veľa práce, ale Rudo (FRANTIŠEK HARNÚŠEK) mu prikáže, aby šiel.
Lydka (IVETA PENTHOROVÁ) núti Ronalda (DOMINIK GAJDOŠ) na ich tajnom stretnutí, aby bol k nej romantický.
Darina (LUCIA FRIČOVÁ STANSKOVSKÁ) priviedla synov na stretnutie s Rudom, za Mišovým chrbtom. Mišo (ANTON ELIÁŠ) to z nej nakoniec vytiahne a opäť sa pohádajú. Keď prinesie Rudo chlapcov späť, Mišo dá Rudovi najavo, že s tým nesúhlasí. Rudo sa na stretnutí s chlapacami dozvedel, že Júlia dala Mišovi peniaze na Kubovu školu. Je z toho vytočený. Dano sa snaží situáciu upokojiť a dohovára Rudovi aj Gabovi (JÁN MAROŠI), aby ju už konečne prestali riešiť. Mišovi synovia nechápu, prečo sa nemôžu stretávať s otcom. Mišo im ale povie, že si neželá, aby čokoľvek od neho priajli.
Dano a Marcela sú na stretnutí s bankármi úspešní. Dano oceňuje Marceline schopnosti. Marcela sa potom neudrží a opäť s Danom flirtuje. Romana, bývalá Martinova frajerka, si príde k Ronaldovi po radu, ako získať Martina späť. Ronaldo jej síce radu nedá, ale poteší ju po svojom…
Romana má potom výčitky svedomia. Odchádza a vzápätí prichádza Lydka, ktorá má na Ronalda iba chvíľku a už jej žiadna romantika nechýba. Ronaldo nie je vo forme, a preto sa vyhovára, ale keď Lydka nájde v posteli rúž a vypočúva ho, povie Ronaldo Lydke, že ju ľúbi a je zase všetko v poriadku.
Marcela prichystala na majeri pre seba a Dana oslavu vydareného biznisu. Obsluhuje ich pri tom Kristína (KRISTÍNA GUŠTAFÍKOVÁ), ktorej je to vrcholne nepríjemné. Nepridá tomu ani Dano, ktorý ju pošle, aby im doniesla víno. Kristína to dá Danovi vyžrať a z trucu sa s ním rozíde.
Tóno (ADOLF ACHBERGER) chce od Lydky, aby si spolu užili. Ona mu ale oznámi, že kým nepôjde na vyšetrenie spermií, nebude s ním spať. Rudo má obavu, že Mišo by mohol prezradiť Júlii jeho tajomstvo, preto žiada Ďura, aby poslal za ním Farkaša.
Júlia ide za farárom a žiada ho o pomoc. Chce, aby dedinčanom dohovoril. Marcela chce, aby s ňou Rudo niekam odcestoval. Rudo skolabuje.
Martin chce Jane dokázať, že mu na nej záleží a rozhodne sa k nej presťahovať. Irena je z toho nešťastná. Martin prichádza so záchrankou za Rudom a dohovára mu, že by sa mal šetriť. Marcela si uvedomí, že Rudo má už svoj vek.
Iveta (LUCIA MUSELÍKOVÁ) príde za Júliou a oznámi jej, že pokiaľ bude Andrej s ňou, nikdy mu rozvod nepodpíše.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist