JOJ

Poručík Backstrom I (10)

17.1.2017 od 00:45 do 01:40

Láska je ako ruža, radšej ju netrhaj
Členovia vyšetrovacieho tímu poručíka Backstroma z Portlandu riešia nový prípad vraždy. Obeťou je sexuálna náhradníčka a terapeutka Larissa Moscovitzová, ktorá poskytovala svojim klientom sexuálne terapeutické služby na odporúčanie psychoanalytika dr. Flecka.
Medzi podozrivými sa ocitnú Larissin klient Dmitri Green a jeho priateľka Claire. Detektívi si myslia, že Claire na Larissu žiarlila, a preto ju zavraždila. Dokonca objavia dôkaz o niekoľkých spoločných stretnutiach oboch žien. Claire však policajtom dokáže, že s Larissou sa stretla, aby jej poďakovala za služby, ktoré pomohli vylepšiť jej sexuálny život s Dmitrim.
Detektívi podozrievajú aj staršiu sexuálnu náhradníčku Sandy, pre ktorú Larissa predstavovala mladú a atraktívnu konkurenciu.
Podozrivým je aj ďalší Larissin klient, vozíčkar Joshua Larimer, ktorý žije so svojou matkou Janet. Larissa pomohla Joshuovi v začiatkoch jeho sexuálneho života, čo mu pomohlo zvýšiť sebavedomie a získať novú priateľku. Backstrom však zistí, že Larissa sa do Joshuu zamilovala, čo sa poriadne nepáčilo jeho matke.
Medzitým sa Backstrom dozvedá od svojho nevlastného brata nové informácie o smrti svojej matky.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist