JOJ

Vtierka Castle VIII (19)

17.1.2017 od 22:45 do 23:45

Znova po smrti / Umierame len trikrát
Obeť prežije dva vražedné atentáty a vždy sa preberie k životu bez ujmy na zdraví. Zastaví polícia atentátnika skôr, než zaútočí po tretí raz?
Policajný tím prichádza na miesto činu, kde zavraždili bezpečnostného inšpektora Alana Mastersa. Alan sa však zrazu preberie k životu a nič mu nie je. Toto zázračné zmŕtvychvstanie Castlea hlboko fascinuje. Alana po sérii vyšetrení prepustia z nemocnice domov, kde ho zavraždia druhýkrát, tentoraz elektrickým prúdom. Na prekvapenie všetkých sa opäť preberie a je celkom zdravý. Polícia pátra, kto chce Alana zabiť.
Policajný tím prichádza do bytu miestneho bezpečnostného inšpektora Alana Mastersa (JONATHAN SILVERMAN), ktorého doma otrávili. Skôr než sa stihne začať vyšetrovanie jeho vraždy, Alan sa odrazu zázračne preberie k životu a nič mu nie je. Toto zázračné zmŕtvychvstanie Castlea hlboko fascinuje, a kým on považuje Alana za superhrdinu, ktorého ochraňujú nadprirodzené sily, súdna lekárka Lanie Parishová (TAMALA JONESOVÁ) vedecky skúma skutočné príčiny jeho oživenia.
Po sérii vyšetrení Alana prepustia z nemocnice domov, kde ho však zavraždia druhýkrát, tentoraz elektrickým prúdom. Na prekvapenie všetkých sa opäť preberie a je celkom zdravý. Polícia musí vypátrať, kto chce Alana zabiť, skôr než na neho spácha tretí vražedný atentát.
Kapitánka Beckettová, Castle a ich spojenec z FBI Vikram Singh medzitým úspešne napredujú vo svojom tajnom pátraní a odhaľujú ďalšie stopy vládneho sprisahania LokSat, ktorý je pre Beckettovú osobným prípadom, pretože ju už takmer stál život.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist