WAU

9-1-1 IV (7)

7.4.2023 od 21:00 do 22:00

Záchranári zasahujú pri bizarných nehodách v susednej štvrti. Mladým rockerkám krvácajú oči a muža privalilo terénne auto. Za oknami susedného bytu sa zrejme odohral zločin a svedkom je Michael, ktorý oknom do dvora sliedi po susedoch novým ďalekohľadom.
Záchranári zasahujú pri bizarných incidentoch, ktoré nahlasujú susedia postihnutých osôb. Hasiči zachraňujú skupinu mladých rockeriek, ktoré tak pritvrdili muziku, že krvácajú z očí, a vyslobodzujú muža, ktorého privalilo terénne auto. Michael si z nudy zaobstará ďalekohľad a tajne sleduje susedov. Za oknami jedného z bytov narazí na podozrivého muža a začne sa hrať na detektíva. Hen je šokovaná, ked jej matka osobne oznámi radostnú správu, že sa práve presťahovala do Los Angeles a bude bývať v jej susedstve. Buck prežije príšerne nevydarené rande a jeho dôsledky nemôže len tak hodiť za hlavu.
Losangeleskí záchranári sa musia vyrovnávať s neustálym stresom v práci a problémami v súkromí.
Na tiesňovú linku v Los Angeles denne volajú desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii.
Hasiči, policajti, záchranári a dispečeri zasahujú nielen v týchto nebezpečných situáciách, ale zároveň bojujú s vlastnými problémami a v súkromí pomáhajú svojim rodinám, známym a blízkym.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist