Jednotka

Komisár Montalbano

29.3.2023 od 01:15 do 03:25

Originální název: La danza del gabbiano
Krátký popis: Proč a kam zmizel inspektor Fazio? Vše nasvědčuje tomu, že je v ohrožení života a jediný, kdo jej může včas najít, je komisař Montalbano.
Rok výroby: 2011
Délka (min): 112
Hodnocení návštěvníků: 7.8 z 10 bodů (hlasovalo 18).
Typ seriálu: drama, krimi, mysteriozní
Země: Itálie
Režie: Alberto Sironi
Hrají: Luca Zingaretti (Commissario Salvo Montalbano), Cesare Bocci (Mimi Augello), Peppino Mazzotta (Ispettore Giuseppe Fazio), Angelo Russo (Agente Catarella), Ilenia Maccarrone (osobní strážce), Alfredo Libassi (Vittorio Carmona), Roberto Nobile (Nicolo Zito), Marcello Perracchio (Dottor Pasquano)

Popis filmu: Inspektor Fazio se ráno neukáže na komisařství. Doma nebyl, telefon má vypnutý. Salvo Montalbano pochopí, že se inspektor pustil do vyšetřování na vlastní pěst. Ale kde ho hledat? Známý novinář zprostředkuje Montalbanovi setkání se zločincem na útěku, jeho svědectví však Montalbanovi klidu nepřidá. Fazio byl viděn se dvěma muži na odlehlém místě v kopcích v blízkosti vyschlých studní. Montalbano se vydá do kopců, kde objeví stopy po střelbě. V každé z vyschlých studní se nachází tělo. Patří jedno z nich inspektoru Faziovi? Do čeho se to zapletl a proč své vyšetřování tajil?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist