Prima

Návrat komisaře Rexe X (4)

1.2.2023 od 04:00 do 05:40

Originální název: Affari di famiglia
Krátký popis: Na zámku poblíž Říma je v uzamčené místnosti nalezen hrabě Borromini, probodený samurajským mečem. Zprvu se zdá, že spáchal sebevraždu, ale detaily tomu neodpovídají. Když pak Rex najde dveře tajné chodby, je už komisař Fabbri přesvědčen, že je sebevražda fingovaná. Vztahy mezi členy rodiny jsou velmi chladné a nepřátelské, ve hře je velké dědictví a zdá se, že pro vraha nebude nutné chodit daleko.
Rok výroby: 2009
Typ seriálu: krimi, drama
Země: Itálie
Režie: Marco Serafini
Scénář: Stefano Piani, Alberto Ostini, Peter Moser, Peter Hajek
Hrají: Kaspar Capparoni (Lorenzo Fabbri), Fabio Ferri (Morini), Pilar Abella (Katia Martelli), Simona Borioniová (Giuliana Borromini), Barbara Blanc (Maria Borromini), Victoria Larchenko (Kascia), Roberto Alpi (Antonio Borromini), Ugo Piva (Corrado Borromini)

Popis filmu: Poblíž Říma je na zámku vuzamčené místnosti nalezen hrabě Borromini probodený samurajským mečem. Zprvu se zdá, že spáchal sebevraždu. Detaily tomu ale neodpovídají, a když pak Rex najde dveře do tajné chodby, je už komisař Fabbri přesvědčen, že jde o fingovanou sebevraždu. Vztahy mezi členy rodiny jsou velmi chladné a nepřátelské, ve hře je velké dědictví a zdá se, že pro vraha nebude nutné chodit daleko...
Následujícího dne je zavražděna služebná Desiré. Komisař Fabbri zachytí stopu den před smrtí navštívila hraběte neznámá žena.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist